Laden Activiteiten

Zuiderpark Live: The Legends We've Lost

23 jun 2024
TICKETS »

The Legends We’ve Lost bij Zuiderpark Live

The Legends We’ve Lost, de avond waar de sterren van de hemel worden gespeeld!

David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Toots Thielemans, Leonard Cohen, ze ontvielen ons allemaal in 2016. En in alle mooie zalen en podia van Nederland brengen wij deze iconen een groots, muzikaal eerbetoon! Een ruim twee uur durende NON-STOP show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen. September, Boogie Wonderland, Last Christmas (ook in de zomer!), Faith, Dancing in The Street, China Girl, Hotel California, Take it Easy, Purple Rain, Kiss, de lijst is oneindig.. Dans, zing mee met alle hits en vier het leven!

In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, hebben we de fantastische ‘The Legends Tribute Band’ samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

The Legends We’ve Lost is een fantastische avond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Koop nu je tickets voor The Legends We’ve Lost bij Zuiderpark Live op zondag 23 juni 2024.

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Deel dit evenement

5743411
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
zondag 23 juni
Tijd:
20:30
Kosten:
€33,50
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps