Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: S10

Zuiderpark Live: S10

28 jun 2024
TICKETS »

S10 bij Zuiderpark Live in het Haagse openluchttheater

S10 vertelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Stien den Hollander beter bekend als S10 wist met haar authentieke sound en muzikale veelzijdigheid veel mensen te raken. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album ‘Vlinders’.

S10 deed in 2022 namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘De Diepte’. Deze track verscheen later op haar derde album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ waarvoor S10 een Edison won in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. In april 2023 stond de zangeres uit Hoorn in een uitverkochte AFAS Live en volgde er een volle festivalzomer met shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Koop nu je tickets voor S10 bij Zuiderpark Live voor de show op vrijdag 28 juni 2024

 

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

6171814
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
vrijdag 28 juni
Tijd:
20:30
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps