Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Douwe Bob

Zuiderpark Live: Douwe Bob

04 jul 2024

Douwe Bob speelt bij Zuiderpark Live

Het is alweer tien jaar geleden dat Douwe Bob de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland won. Sindsdien heeft de charmante zanger twee keer een 3FM Award en drie keer een Edison mogen ontvangen. Na zijn rootsy Americana album ‘Born To Win Born To Lose’ uit 2021, heeft hij begin 2024 een popplaat uitgebracht genaamd ‘Where Did All The Cool Kids Go’. Zijn single ‘This World Is Our Home’ heeft al meer dan 9 miljoen streams behaald en is veelvuldig te horen op de radio. Met meerdere uitverkochte zalen op zijn naam, maakt Douwe ook een tussenstop in het Zuiderparktheater.

Koop nu je kaarten voor vrijdag 4 juli! 

Tijdschema

18.30 uur hek open, dj heet je welkom, kom genieten van een hapje & drankje bij de foodtrucks
19.30 uur start voorprogramma en vervolgens concert
22.15 uur eindtijd concert, blijf hangen voor een drankje
23.30 uur sluiting terrein

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Aanvullende informatie

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Bestel een borrelpakket

Maak je theaterbezoek compleet met een borrelpakket. Reserveer vooraf een borrelpakket (uiterlijk 12.00 uur dag voor show) bij je theaterticket en wij zorgen dat het voor je klaar staat. Zo hoef je maar één keer naar de bar om iets op te halen. Info & reserveren: https://zuiderparktheater.nl/je-bezoek/borrelpakket/

 

Deel dit evenement

  • Dit activiteit is voorbij.

Gegevens

Datum:
donderdag 4 juli
Tijd:
20:00
Kosten:
€35,00
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps