Classical & K's Choice in the open air!

Classical & K's Choice in the open air!

We maken hierbij weer drie nieuwe concerten aan je bekend! Het Residentie Orkest speelt dit jaar op zondag 1 september: Symphony in the Park. Een van de populairste klassieke muzikanten van dit moment; pianist, componist en producer Alexis Ffrench brengt op vrijdag 12 juli ook een uniek klassiek avondprogramma. De Belgische band K’s Choice speelt op vrijdag 23 augustus de sterren van de hemel uit hun 30 jaar oude oeuvre waarbij hits als Not an Addict, Believe en Another Year voorbijkomen.

Zuiderpark Live: Alexis Ffrench

ALEXIS FFRENCH – vrijdag 12 juli
Onbetwist een van de meest getalenteerde muzikale geesten ter wereld komt naar het Zuiderpark. Een baanbrekend ‘Classical Soul’ geluid kent invloeden van Bach en Debussy tot Hollywood, gospel en daarbuiten. Alexis Ffrench spreekt jong en oud aan. En bewijst dat het genre klassieke muziek leeft, evolueert en voor iedereen toegankelijk is. Let op dit concert is seated.

Zuiderpark Live: K's Choice

K’S CHOICE – vrijdag 23 augustus
We schrijven het jaar 1992 wanneer Sam en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt. The Great Subconscious Club is meteen een schot in de roos, gevolgd door nog grotere albumklassiekers als Paradise in Me, Cocoon Crash en Almost Happy. Op vrijdag 23 augustus spelen ze een jubileumconcert ‘Time is a parasite’ waarbij ze teruggrijpen op alle hoogtepunten.

Symphony in the Park summer concert - Residentie Orkest

RESIDENTIE ORKEST – Zomerconcert: Symphony in the park
Laat je meeslepen in een betoverende avond vol muziek en liefde, omarmd door de stad. Neem in het park plaats tussen je stadsgenoten, en ontdek hoe luchtig, dramatisch én flirterig klassieke muziek kan zijn. Het Zuiderparkzomerconcert staat dit jaar in het teken van romantiek en drama. Tsjaikovski schreef zijn Ouverture-fantasie over het beroemdste liefdeskoppel ter wereld: Romeo en Julia. Een melodie waarin je kunt verdrinken. Verder is het wegdromen bij Dansen uit Galanta en Carnaval van Dvořák. Dirigent Kerem Hasan verbindt deze avond generaties en muziekstijlen onder de zwoele Haagse zomerhemel.