Muzikale zomer in het Zuiderpark, veel muziekstijlen vertegenwoordigd

Muzikale zomer in het Zuiderpark, veel muziekstijlen vertegenwoordigd

Jazz, rock, songwriters, hiphop, klassiek of musicals. Alle muziekstijlen zijn deze zomer vertegenwoordigd op de kalender van het Zuiderparktheater. Naast de succesvolle samenwerking met Greenhouse Talent presenteert het theater in samenwerking met Haagse partners concerten en festivals. Waaronder het Residentie Orkest Zomerconcert, I Love HipHop festival met Stichting Aight, het Haags Beat Festival met Podium aan Zee, Musical Autumn Night met Markuszower Theaterproducties en Jazz in the Park met Michael Varekamp. De kaartverkoop start dinsdag 17 mei of vrijdag 27 mei aanstaande.

Residentie Orkest Zomerconcert

Net als ieder jaar presenteert het stadsorkest een daverend zomerconcert. Het muzikale programma heeft een zwoel zomeravond gevoel. Met de verleidelijkheid van Bizets Carmen, een zoet-zwierige Summer Evening van Delius, vrolijke dartels in Milhauds Scaramouche. En tot slot Griegs Peer Gynt. Onder leiding van Dirigent Sander Teepen en met gastartiest saxofonist Femke Steketee. Zondag 28 augustus 2022, kaarten €10,- p.p. Kaartverkoop start dinsdag 17 mei om 10.00 uur.

I love Hiphop Festival

Ook dit jaar is er weer een fijne samenwerking tussen Stichting Aight en het Zuiderparktheater. Van het in totaal vijf dagen durende festival neemt I love Hiphop festival drie dagen de intrek in het theater. Verwacht verrassende acts uit de urban muziekstijl, Haags jongtalent en verbluffende breakdance battles. Vrijdag 29 juli t/m zondag 31 juli, kaarten early bird €10,- p.p. voor een enkele dag €15,- p.p. voor twee dagen.  Kaartverkoop start 17 mei om 10.00 uur.

Haags Beat Festival

Rinus Gerritsen, Loïs Lane, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Nico Dijkshoorn, Erwin Nyhoff, Bintangs, Rocktown Buddy’s en meer surprises. Een daverende herbeleving van de Haagse Beat. Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. Op zondag 14 augustus vindt het festival voor de 4e keer plaats. Kaartverkoop is reeds gestart via Podium aan Zee.

Musical Autumn Night

Nathan Markuszower Theaterproducties brengt voor de derde keer een musicalconcert. De Musical Autumn Nights staan garant voor de perfecte start van jouw theaterseizoen. April Darby (The Bodyguard & Aida), Esmée Dekker (Rocky Horror Show & Evita), Tessa Sunniva van Tol (Tarzan & Anastasia), David van den Tempel (Titanic & Soldaat van Oranje) en René van Kooten (Evita & Titanic) trakteren je op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrières afwisselend met beroemde klassiekers en nieuwe musicalhits. Kaartverkoop start dinsdag 17 mei om 10.00 uur.

Jazz in the Park

Samen met programmeur en muzikant Michael Varekamp presenteert het Zuiderparktheater Jazz in the Park. Drie avonden lang is er een wisselend jazzrepertoire te horen dat de grenzen van het genre maximaal opzoekt. Jong talent zal haar opwachting maken. Vrijdag 15 juli, vrijdag 26 augustus, zaterdag 24 september, kaarten €10,- p.p. Kaartverkoop start vrijdag 27 mei om 10.00 uur.

Zuiderpark Live!

Het programma van Zuiderpark Live met veel internationale acts laat de kalender van het Zuiderpark Theater op en top vullen. Met internationale acts als Asaf Avidan, Suzanne Vega, Seasick Steve, St Paul & The Broken Bones, Clouseau en Selah Sue weerklinkt live muziek als nooit te voren in Den Haag! De kaarten verkopen als zoete broodjes. Ga snel naar zuiderparklive.nl voor een ticket!