Laden Activiteiten
Kick-off Zomervakantie: Frenk de Slak - Tempo (6+) en meer! ism De VakantiePas

Kick-off Zomervakantie: Frenk de Slak – Tempo (6+) en meer! ism De VakantiePas

15 jul 2024
TICKETS »

Hiphoplegend Rico (Opgezwolle) komt naar het Zuiderparktheater! Kom de eerste dag van je vakantie, maandag 15 juli, aftrappen met deze hiphopfamilieshow. Verder zijn er heel veel verschillende workshops en activiteiten. Op de allereerste vakantiedag bundelen de VakantiePas en het Zuiderparktheater weer de krachten met een geweldige kick-off van je zomervakantie! Kaartverkoop voor deze dag start dinsdag 25 juni 2024!

Om 11.00 uur gaat het theatereiland al open en kan je genieten van alles wat het Zuiderpark Vakantiepark je de hele zomer te bieden heeft. Speel een potje badminton, knutsel Vakantiepost, ga liggen in een levensgroot patatbakje en luister naar snackverhalen (kunstinstallatie) of lees een boekje in ons hangmattenbos. Daarnaast zijn er workshops en ook kleine optredens van o.a. Repair Kid en Rabarber.

Om 14.00 uur is de grote Zomervakantie-opening met de voorstelling Frenk de Slak – Tempo. Met Rico van hiphopformatie Opgezwolle en Dries van Typhoon. Een volwaardige hiphopshow voor het hele gezin met moddervette beats, scherpe teksten en leuk voor jong en oud. Na afloop is er een signeersessie. Na vandaag is de vakantie officieel begonnen!

Praktische informatie
Koop een kaartje om verzekerd te zijn van een plekje! De reguliere tickets kosten €2,50 voor ouders/begeleiders/kinderen en zijn GRATIS met je VakantiePas en GRATIS met een Ooievaarspas. Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.
Let op: selecteer het juiste tickettype in de kassa én neem je Vakantiepaspoort of Ooievaarspas mee op maandag 15 juli. Begeleiding verplicht – Minimaal 1 begeleider per 4 kinderen

Programma: (onder voorbehoud van wijzigingen)
11u – 14 u Workshops en korte optredens over het hele terrein (Repair Kid, Rabarber, Kinderrechtswinkel, foodtrucks, knutselen)
11u – 16u Kunstinstallatie Snackgelok (Tryater)
14u – 14u Officiële opening (Presentatie + hoge pief nog onbekend)
14.05 – 15u Voorstelling Frenk de Slak
15u – 16u Signeersessie Rico / Frenk de Slak
16u einde

Over de artiesten
RICO
 (Ricardo McDougal): icoon en vaandeldrager van de Nederlandse hiphop. Samen met Sticks en Delic doorgebroken als Opgezwolle en gezegend met een carrière van ruim twintig jaar aan de absolute top. In vele samenwerkingen langs alle grote festivals en ongeveer elke zaal in Nederland. Altijd actueel, scherp en vol energie. Met Frenk de Slak kunnen zijn kinderen hem op het podium zien met een voorstelling voor het hele gezin. Een droom die uitkomt!

DRIES BIJLSMA
 is een toonaangevende Zwolse producer en muzikant. Wist van het Typhoon album Lobi Da Basi een absoluut meesterwerk te maken en drukte een grote stempel op dit megasucces. Werkt sinds jaar en dag met de allergrootste namen uit het Nederlandse muzieklandschap en wist in zijn drukbezette agenda de tijd te vinden om met Rico een album te maken en ook nog eens op tour te gaan!

Recensies Frenk de Slak:		- 3VOOR12(MalouMiedema):"RicomaaktfamiliehiphopshowFrenkdeSlak" 
- HIPHOPINJESMOEL(BowievanLoon):"FrenkdeSlakgeeftdeeerstehiphopshowvoordehele 
familie" 
- DE STENTOR (Pieter Steenbergen): "Rico begroet ‘oude’ Opgezwolle-fans en hun kinderen in familiehiphopshow" 
Luister online: 

https://open.spotify.com/album/16ckYVHFlIvYGLcW84rzBk?si=0zTWl_l8S7Wn1RU6-AjGfA

Zuiderpark Vakantiepark
Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. We trappen af op maandag 15 juli. Daarna is er iedere dag wel iets te beleven. Een voorstelling (let op kaartje kopen), te gekke installatiekunst of openluchtconcert. Je kunt altijd komen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer op het eiland. Onze ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.

De VakantiePas
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en zit je op school in Den Haag? Dan krijg je de VakantiePas gratis van je meester of juf, vlak voor de zomervakantie. De VakantiePas is een klein boekje waarin héél veel leuke activiteiten staan. Uitjes, speurtochten en workshops. Proeflessen muziek of sport. Je kunt ermee naar musea of het zwembad. Alles met korting of zelfs gratis. Bij elke activiteit krijg je een stempel in het boekje. Extra leuk is dat je ook altijd iets kunt winnen. Laat wel altijd je VakantiePas zien, want alleen dan krijg je korting en een stempel.

Deel dit evenement

4318011
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,