Laden Activiteiten
Tryater - Kunstinstallatie Snackgelok (een vette installatie)

Tryater – Kunstinstallatie Snackgelok (een vette installatie)

15 jul 2024 - 25 jul 2024
TICKETS »

Iedereen kent het gevoel blij te worden van een vette hap op vrijdagavond, je dagelijkse coffee to go of het wekelijks online bestellen van nieuwe kleren. Omdat je het verdiend hebt. Hoewel we weten dat het niet altijd goed voor ons is en voor de wereld waarin we leven, consumeren we in onze levens heel wat af. Wat vertelt de doorlopende hunkering naar snelle prikkels over onszelf en de tijd waarin we leven? Waarom streven mensen geluk na door dingen te consumeren die niet goed voor ze zijn?

Bij Snackgelok lig je in een levensgroot patatbakje en luister je naar een muzikale compilatie van audiofragmenten waarin mensen vertellen over hun drift om te consumeren en het geluk dat ze daaraan ontlenen. Je ‘snackt’ als het ware hun verhalen. Naast het genot komt ook de keerzijde van snackgeluk aan bod. Want wanneer is het genoeg?

Op 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25 juli 2024 te beleven.

Credits
Concept: Aukje Schaafsma, Karel Hermans | Interviews & montage: Aukje Schaafsma, Karel Hermans en Tom Tieman | Vormgeving: Janne Sterke | Muziek: Peter Sijbenga | Geluidsontwerp: Ben Vrielink | Decorbouw: Aart Laferte, Ben Vrielink, Gerard Jorna

Over Tryater
Tryater is hét meertalige theatergezelschap van Fryslân en maakt deel uit van de landelijke culturele basisinfrastructuur. We spelen ruim 270 groot- en kleinschalige meertalige (i.i.g. Fries-Nederlandse) voorstellingen per jaar, voor zo’n 25.000 bezoekers: kinderen, jongeren en volwassenen. We brengen nieuwe verhalen, dicht op de huid van ons publiek, al sinds de oprichting in 1965. http://tryater.nl/snackgelok
https://www.youtube.com/watch?v=FhYdQxaOiCw

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark
Tussen maandag 15 juli t/m donderdag 22 augustus 2024

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en
donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend (gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Kijk voor de dagplanning op https://www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Deel dit evenement

4314035
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps