Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Alexis Ffrench

Zuiderpark Live: Alexis Ffrench

12 jul 2024
TICKETS »

Alexis Ffrench bij Zuiderpark Live in het Zuiderparktheater

Met een diepgaand muzikaal talent dat genres overstijgt, heeft Alexis Ffrench zich stevig gevestigd als een van ’s werelds meest begaafde pianisten, componisten en producers. Zijn baanbrekende ‘Classical Soul’ sound mengt de muzikale invloeden van de tijdloze composities van Bach en Debussy tot de fascinerende allure van Hollywood, gospel en ver daarbuiten naadloos samen. Het resultaat is een muzikaal universum dat zowel suggestief als emotioneel geladen is en een diepe snaar raakt in de harten en zielen van de luisteraars.

Koop nu je tickets voor 12 juli via ZuiderparkLive.nl

Klassieke muziek bij Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Aanvullende informatie
Deze show is seated. Bij seated heb je altijd een vrije zitplaats, van tevoren een vaste plaats reserveren is niet mogelijk. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Deel dit evenement

7381320
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 juli
Tijd:
20:00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps