Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Alexis Ffrench

Zuiderpark Live: Alexis Ffrench

12 jul 2024

Alexis Ffrench bij Zuiderpark Live in het Zuiderparktheater

Met een diepgaand muzikaal talent dat genres overstijgt, heeft Alexis Ffrench zich stevig gevestigd als een van ’s werelds meest begaafde pianisten, componisten en producers. Zijn baanbrekende ‘Classical Soul’ sound mengt de muzikale invloeden van de tijdloze composities van Bach en Debussy tot de fascinerende allure van Hollywood, gospel en ver daarbuiten naadloos samen. Het resultaat is een muzikaal universum dat zowel suggestief als emotioneel geladen is en een diepe snaar raakt in de harten en zielen van de luisteraars.

Koop nu je tickets voor 12 juli via ZuiderparkLive.nl

Klassieke muziek bij Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Tijdschema

19.00 uur hek open, dj heet je welkom, kom genieten van een hapje & drankje bij de foodtrucks
20:00 uur start voorprogramma (Robin Scherpen) en vervolgens concert
23.00 uur eindtijd concert, blijf hangen voor een drankje
23.30 uur sluiting terrein

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Support: Robin Scherpen

De Nederlandse klassieke gitarist Robin Scherpen was jarenlang vaste kracht in de band van Herman van Veen en werkte met de Amerikaans-Nederlandse zangeres Lori Spee. Inmiddels is hij een solocarrière gestart, waarbij hij zich laat inspireren door neoklassieke artiesten als Ólafur Arnalds, Yann Tiersen en Nils Frahm.

Aanvullende informatie

Deze show is seated. Bij seated heb je altijd een vrije zitplaats, van tevoren een vaste plaats reserveren is niet mogelijk. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Bestel een borrelpakket

Maak je theaterbezoek compleet met een borrelpakket. Reserveer vooraf een borrelpakket (uiterlijk 12.00 uur dag voor show) bij je theaterticket en wij zorgen dat het voor je klaar staat. Zo hoef je maar één keer naar de bar om iets op te halen. Info & reserveren: https://zuiderparktheater.nl/je-bezoek/borrelpakket/

Deel dit evenement

  • Dit activiteit is voorbij.

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 juli
Tijd:
19:30
Kosten:
€36,00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps