Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Birdy

Zuiderpark Live: Birdy

11 jul 2024
TICKETS »

Songwriter Birdy bij Zuiderpark Live

We kenden Birdy als het ingetogen meisje dat al snel met haar eerste single een sterrenstatus bereikte. ‘Skinny Love’ werd door bijna elk Nederlands radiostation veelvuldig gedraaid. Van hetzelfde album, ‘Birdy’ uit 2011, kwam ook de single ‘People Help The People’ waarvan de opbrengst dat jaar naar 3FM’s Serious Request ging. Met meer dan 11 miljoen maandelijkse luisteraars is de nu volwassen Birdy vandaag de dag nog steeds succesvol.

Haar meest recente album ‘Portraits’ markeert een nieuwe richting met een zelfverzekerde sprong in het onbekende. Het album heeft wereldwijd 21 miljoen streams verzameld en behaalde een top 20 positie in de UK-hitlijsten. Haar tijdloze schrijfstijl is nu doordrenkt met een frisse, uitbundige golf van energie. Haar nieuwe werk gaat over de kwellingen van een ware artiest die haar best doet het licht te vinden.

De show van BIRDY is UITVERKOCHT. 

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.


Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Deel dit evenement

7294691
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
donderdag 11 juli
Tijd:
20:00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps