Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Birdy

Zuiderpark Live: Birdy

11 jul 2024

Songwriter Birdy bij Zuiderpark Live

We kenden Birdy als het ingetogen meisje dat al snel met haar eerste single een sterrenstatus bereikte. ‘Skinny Love’ werd door bijna elk Nederlands radiostation veelvuldig gedraaid. Van hetzelfde album, ‘Birdy’ uit 2011, kwam ook de single ‘People Help The People’ waarvan de opbrengst dat jaar naar 3FM’s Serious Request ging. Met meer dan 11 miljoen maandelijkse luisteraars is de nu volwassen Birdy vandaag de dag nog steeds succesvol.

Haar meest recente album ‘Portraits’ markeert een nieuwe richting met een zelfverzekerde sprong in het onbekende. Het album heeft wereldwijd 21 miljoen streams verzameld en behaalde een top 20 positie in de UK-hitlijsten. Haar tijdloze schrijfstijl is nu doordrenkt met een frisse, uitbundige golf van energie. Haar nieuwe werk gaat over de kwellingen van een ware artiest die haar best doet het licht te vinden.

De show van BIRDY is UITVERKOCHT. 

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.


Tijdschema:

18:30 uur hek open, dj heet je welkom, kom genieten van een hapje & drankje bij de foodtrucks
19.30 uur start voorprogramma (Bluai) en vervolgens concert
22.00 uur eindtijd concert, blijf hangen voor een drankje
23.30 uur sluiting terrein

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Support: Bluai
De Belgische band BLUAI heeft drie leden, en ze maken betoverende indie-folk vol samenzang. De band heeft, voor ze hun debuutalbum uitbrachten, al drie belangrijke Belgische muziekprijzen gewonnen: De Nieuwe Lichting (van Studio Brussel), Humo’s Rock Rally en Soundtrack. Save It For Later bevat prachtige intieme momenten zoals het nummer ‘Teeth’ maar ook vrolijke catchy liedjes zoals ‘Worms’.

Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Bestel een borrelpakket

Maak je theaterbezoek compleet met een borrelpakket. Reserveer vooraf een borrelpakket (uiterlijk 12.00 uur dag voor show) bij je theaterticket en wij zorgen dat het voor je klaar staat. Zo hoef je maar één keer naar de bar om iets op te halen. Info & reserveren: https://zuiderparktheater.nl/je-bezoek/borrelpakket/

 

Deel dit evenement

  • Dit activiteit is voorbij.

Gegevens

Datum:
donderdag 11 juli
Tijd:
19:30
Kosten:
€40,00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
Site:
Uitverkocht

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps