Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Jose James

Zuiderpark Live: Jose James

10 jul 2024

Jose James bij Zuiderpark Live in openluchttheater Zuiderpark

De Amerikaanse zanger José James wordt ook wel de jazzartiest voor de hiphopgeneratie genoemd.  Zijn genre-overstijgende muziek is moeilijk in een hokje te stoppen: jazz is de basis, maar James maakt ook uitstapjes naar soul, funk, r&b, drum & bass en hiphop. Daarbij zet hij graag zijn inspiratiebronnen in het zonnetje – zo maakte hij al tribute-albums voor Billie Holiday en Bill Withers en is zijn laatste album On & On (2023) een ode aan het werk van Erykah Badu.
Het album ‘1978’ dat in 2024 uitkomt combineert James’ diepe liefde voor jazz en hiphop met eerbetuigingen aan R&B-helden Quincy Jones, Michael Jackson en Leon Ware in zowel songwriting als productie.

Op woensdag 10 juli te zien bij Zuiderpark Live in Den Haag. Koop nu je tickets!

 

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Bestel een borrelpakket

Maak je theaterbezoek compleet met een borrelpakket. Reserveer vooraf een borrelpakket (uiterlijk 12.00 uur dag voor show) bij je theaterticket en wij zorgen dat het voor je klaar staat. Zo hoef je maar één keer naar de bar om iets op te halen. Info & reserveren: https://zuiderparktheater.nl/je-bezoek/borrelpakket/

 

Deel dit evenement

1551842
DD
DAGEN
HH
UREN
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
woensdag 10 juli
Tijd:
19:30
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps