Laden Activiteiten
Veenfabriek - Koken met Amba (6+)

Veenfabriek – Koken met Amba (6+)

18 jul 2024
TICKETS »

“Dit is het verhaal over de Surinaamse Nederlanders en hoe ze hier zijn gekomen. Zo’n verhaal kunnen andere oma’s jullie ook vertellen over de Marokkaanse, Joodse, Indonesische, Chinese of Afghaanse Nederlanders. Iedereen heeft zijn eigen koffer met verhalen.”
– de oma van Amba

Amba is jarig en trakteert haar klas vol trots op een Surinaamse lekkernij. Ze draagt een speciale koto voor haar verjaardag. Vroeger durfde ze dat niet. Totdat oma haar alles leerde over de Surinaamse cultuur en hoe Nederland en Suriname onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Koken met Amba is een muzikale en smakelijke voorstelling (6+) waarin we aan de hand van de Surinaamse keuken de familiegeschiedenis van de tienjarige Amba vertellen. Begeleid door swingende liedjes met percussie, hammond orgel en trombone volgen we het spoor van Amba’s familie terug in de tijd: van Nederland via Suriname naar West-Afrika.

Jacintha Groen maakt heerlijke Surinaamse verjaardagstraktaties!

Tijdsduur: 60 minuten
Leeftijdsindicatie: 6 -100 jaar

Over De Veenfabriek
Sinds 2004 maakt en speelt de Veenfabriek – met Muziek, Taal, Eten en Techniek – nieuw geschreven en gecomponeerde interdisciplinaire voorstellingen waarin alle zintuigen worden aangesproken. Het werk van de Veenfabriek is actueel, speels en vernieuwend, en speelt in theaters, concertzalen en op locaties en festivals door heel Nederland en daarbuiten. Nu voor het eerst een voorstelling voor kinderen!

https://www.youtube.com/watch?v=xGNOS1emgC0
https://www.facebook.com/Veenfabriek/
https://www.instagram.com/veenfabriek/

Info over kaartverkoop:
Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.
 
VAKANTIEPAS: 2 euro korting per kaartje. Selecteer ticket type VAKANTIEPAS. Vakantiepaspoort(boekje) per kind laten zien/stempelen aan poort is verplicht. Ouder/begeleider normaal ticket bestellen.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.
 
KINDEREN 4+ / OUDERS/BEGELEIDERS: Regulier tarief van toepassing
 
Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark
Tussen maandag 15 juli t/m donderdag 22 augustus 2024
 
Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en
donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend (gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Kijk voor de dagplanning op https://www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Deel dit evenement

4588784
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,