Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Scary Pockets

Zuiderpark Live: Scary Pockets

19 jul 2024
TICKETS »

Scary Pockets bij Zuiderpark Live in Den Haag

Het Amerikaanse muzikantencollectief Scary Pockets maakt al sinds 2017 samen met wisselende vocalisten heerlijk funky covers van bekende nummers. Behalve extreem getalenteerd zijn de muzikanten ook extreem productief: inmiddels hebben ze meer dan 300 popklassiekers omgezet in funk-anthems. Tot de hoogtepunten behoren hun bewerkingen van Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses), Rocky Raccoon (The Beatles) en Stayin’ Alive (Bee Gees).

Note: Scary Pockets is een wisselend collectief. De exacte bezetting wordt tegen showdatum bekend gemaakt.

Op vrijdag 19 juli te zien in de openlucht bij Zuiderpark Live in Den Haag. Koop nu je tickets!

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Deel dit evenement

4701763
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps