Latin in the Park on world tour of South America this summer

Latin in the Park on world tour of South America this summer

Deze zomer neemt Latin in the Park je mee op rondreis door Zuid-Amerika. De minifestivals worden deze zomer georganiseerd door Zuiderparktheater en Latin the Hague. De reis begint op vrijdag 7 juli met een tribute aan de Colombiaanse salsa. Colombia heeft een speciale rol in de wereld van de salsa. Met live muziek van het Gerardo Rosales’ Orchestra, een Salsa Caleña workshop door Mabeli Escobar en DJ Virgil El Gigante wordt het dansen in de openlucht tot in de late uurtjes. Kaartverkoop is gestart via Zuiderparktheater.nl/Latin.

De eerste editie: Tributo a la Salsa Colombiana

Colombia is de bakermat van grote internationale artiesten zoals Grupo Niche, Fruko y sus Tesos en Joe Arroyo. “La Capital Mundial de la Salsa” Cali is de wereldwijde hoofdstad van de salsa. Daarnaast is de Salsa Caleña een unieke dansstijl die wordt gezien als een aparte stijl binnen de danswereld. Met een workshop van Mabeli leert iedereen de fijne kneepjes van deze dansstijl. Het festivalterrein wordt compleet met foodtrucks op het terrein, sfeervolle zithoekjes en natuurlijk ijskoude drankjes om mee af te koelen.

About Latin the Hague

Latin The Hague is a young, Hague-based events organisation run by Daniël Patanduk and Rischell Dhanpal. Their aim is to organise Latin-American dance and music culture events in The Hague and surrounding areas. Events that are accessible and low-threshold, where everyone is welcome to dance and enjoy Latin-American dance and music.

Andere data 2023:

Latin in the Park 2: Vr 11 augustus, Fania All stars Edition

Latin in the Park 3: Saturday, September 9, Brazilian Edition