Vakantiepark: de stad uit, het park in!

Vakantiepark terug voor 3e jaar op rij!

3e editie Zuiderpark Vakantiepark gestart  Super Moon landt op het eiland, Sneeuwstorm in augustus en een optreden in een vuilniswagen.

Het Vakantiepark is terug! Er is zes weken lang gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis* programma. Voor het ultieme vakantiegevoel kom je naar het Zuiderparktheater.  

Het theatereiland tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen, workshops en onverwachte en bijzondere optredens.  Er is iedere dinsdag, woensdag en donderdag iets te beleven. Hoogtepunten dit seizoen: de Super Moon om in weg te dromen, een sneeuwstorm in augustus en een voorstelling in een vuilniswagen.

Op woensdagmiddag is er altijd een voorstelling in het theater. Deze zomer: de Magische kast, MeneerTje SlodDe & Vos en de adembenemende circus- en trapezeshow It Happens, Anansi de Spin en meer…. Ook de vlinders van Zazzu (‘Nectar’) dwarrelen weer tien dagen neer.

Daarnaast kan iedereen altijd komen spelen op het vlot, een potje pingpongen, optreden op de platte kar, luieren in de hangmat, onze kleurplaat kleuren, Vakantiepost maken en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.  Allemaal op een onbewoond eiland in de stad. Het wordt een topzomer!

Zuiderpark Vakantiepark 2021

Programma per dag: klik hieronder!

Ontmoet onze gangmakers

Nieuws & verhalen

Meedoen?

Heb je een idee voor het programma? Meld je aan bij Annemarie de Bruijn.

Mede mogelijk gemaakt door

Het Vakantiepark programma wordt financieel mogelijk gemaakt door: Stadsdeel Escamp, VSB Fonds, Fonds 1818 en de Ooievaarspas.

Onze gangmakers: Moerwijk Moves (dans), Ready2Play (muziek), Dennis (sporten), Akin (schilderen), Antoneal (freerunnen), Aïcha (lunchen), Mira (peuterdans), Cathy en Lucia (voorlezen) en nog meer van onze vrijwilligers!

Hier vind je het Zuiderparktheater